О возможностях использования современных компьютерных технологий в обучении иностранным языкам - Каргин, С.Т.; Андреева, О.А. (Изд-во КарГУ., 2010)
Мақалада компьютерлік технологияларды, басқа да интерактивті тəсілдермен қатар кешенді түрде шет тілін оқыту үрдісін үдету мақсатында қолдануды негіздеуге талпыныс жасалған, бұл технология- лар студенттердің мамандандырылған қасиеті ретінде шет тілін меңгеру біліктілігінің нəтижелерін жоғарылатуды қалыптастыруға көмектеседі. Интерактивті тəсілдер шет тілін оқыту процесін ұйымдастыруға жəне құрылымын жақсартуға көмектеседі. Компьютерлік технологиялар интерактивті тəсілдермен қоса оқу үрдісін нығайтады, жоғары сапалы мамандарды дайындаудың қажетті шарты болып табылады.
Keywords: иностранные языки; возможность; современные компьютерные технологии