Қазақстан Республикасында шағын жəне орта бизнесті реттеудің қаржылық тетігі - Жекенов, С.С.; Мамбетова, С.Ш. (ҚарМУ баспасы, 2020)
шағын бизнесті дамыту экономикалық өрлеудің жəне əлеуметтік-саяси жаңғыртудың басты құралы. Əсіресе, жеке меншіктің нақты өмірге жүзеге асуы жəне орта таптың қалыптасуының мемлекетімізде артқан сайын еліміз көркейіп, халықтың əлеуметтік-экономикалық жағдайы жақсарады. Сонымен бірге, кəсіпкерлік – экономиканың тиімді əрі нəтижелі секторы.
Keywords: кəсіпкерлік; бизнес; шағын кəсіпкерлік; жеке кəсіпкерлік; кəсіпкер