Физика терминдерінің орысша-қазақша сөздігі - Көкетай, Т.Ә. (Полиграфист, 2019)
Физика терминдерінің орысша-қазақша сөздігінде физика ғылымы бойынша 20 000 шамасында жиі қолданылатын сөздер және сөз тіркестері берілген. Сөздік оқушыларға, студенттерге, магистранттарға, оқытушыларға, ғылыми қызметкерлерге және аударма ісімен шұғылданатындарға арналған.
Keywords: физика; сөздік; терминдер; ғылыми зертхана; мақалалар; сөз тіркестері; орысша-қазақша; аударма