Физика сабағында оқушылардың функционалдық сауаттылығын арттыру жолдары - Шокпарова, Ш.К.; Армиева, Г. (Академик Е.А. Бөкетов атындағы Қарағанды университеті, 2023)
Физика сабағында оқушылардың функционалық сауаттылығын жоғарылатудың әдіс тәсілдерінің түрлері және мысал есептер арқылы тәжірибе алмасу ретінде ұсынылып отыр.
Keywords: функционалдық сауаттылық