Бастауыш сынып оқушыларының салауатты өмір салтын қалыптастыруда отбасы мен мектептің өзара әрекеттесу формалары - Айнекова, З.Ө. (Академик Е.А. Бөкетов атындағы Қарағанды университеті, 2023)
Бастауыш сынып оқушыларының салауатты өмір салтын қалыптастыруда отбасы мен мектептің өзара әрекеттесу формалары қарастырылған. Салауатты өмір салтын қалыптастыру кезінде отбасы мен мұғалімнің тиімді өзара әрекеттесу шарттары, жұмысының негізгі бағыттары, отбасы мен мектептің өзара әрекетін ұйымдастыру үшін қазіргі заманғы жұмыс түрлері, ата-аналар орындай алатын функциялар талданған.
Keywords: салауатты өмір салты; отбасы мен мектеп ынтымақтастығы; дұрыс тамақтану; қозғалыс; тәрбие жұмысының түрлері; ата-аналармен жұмыс; бастауыш сынып