Транспарентность государственного управления и некоторые вопросы совершенствования порядка рассмотрения обращений физических и юридических лиц - Мусилимова, К.С. (Изд-во КарГУ., 2009)
Мақалада ҚР «Жеке жəне заңды тұлғалардың өтініштерін қарау тəртібі туралы», «Əкімшілік рəсімдеу туралы» Заңдарын талдау негізінде мемлекеттік басқару шеңберінде заңнамалар мен құқық қолдану іс-тəжірибесін жетілдірудің өзекті мəселелері қарастырылады. «Ақпаратқа қол жеткізу туралы» Заңын əзірлеу жəне қабылдау бойынша азаматтардың сұранымдарын іске асыру рəсімін жетілдіру бойынша ұсыныстар енгізілуде. In this article on the base of analysis of the Acts of legislation of the RK «About the order of business of reference of individual and legal persons», «About the administrative procedures» the actual points of legislation’s development and law enforcement practice in public administration sphere are studied. In this article the motions of act’s of legislation «About access to information» drafting and passing, citizenry’s requests realization procedure’s development are moved.