Ішкі істер органдарының іздеу топтарымен қылмыстарды ашу мен тергеу барысында жүргізілетін іздеу-бөгеу шараларының ұйымдастырылуы мен жүзеге асырылуы - Уақасов, Д.А. (ҚарМУ басп., 2009)
В данной статье автор рассматривает основные правовые проблемы, касающиеся вопросов организации и реализации поисковых мер во время раскрытия и расследования преступлений поисковыми группами органов внутренних дел. In this article author considered the main legal rules concerning organization and realization of searching measures during disclosing and investigating of crimes for reconnaissance groups of policy.