Ерекше білім беруді қажет ететін балаларға би терапиясын колданудың маңызы - Мукатова, A.; Көшербай, Ш. (Академик Е.А. Бөкетов атындағы Қарағанды университеті, 2023)
Мақалада ерекше білім беруді қажет ететін балаларды дамытуда би және қозғалыс терапиясының маңызыдылығы қарастырылады.
Keywords: Би терапиясы; козгалыс; ерекше бЫм берущ кажет ететш балалар; ыргак; онер