Цифрлық экономика контексінде бухгалтерлік есепті үйлестіру - Шакеев, С.С.; Жунусова, Д.М. (ҚарМУ баспасы, 2020)
Экономиканы цифрландыру өз ережелерін əлеуметтік-экономикалық процестердің ақпаратын жинау, сақтау жəне өңдеу жүйесіне əкеледі. Осыған байланысты бухгалтерлік есепке жаңа талаптар қойылады. Оны өзгерту жаңа мультифункционалды цифрлық ақпараттық жүйелермен бəсекелестікте оның өзектілігін сақтауға көмектеседі.
Keywords: Цифрлық экономика; бухгалтерлік есеп; басқару есебі; қаржылық есеп; цифрландыру