Функционалдық сауаттылық - Игликова, Г.З. («Акад. Е.А. Бөкетов ат. Қарағанды ун-ті» КЕАҚ баспасы, 2023)
Бұл мақалада функционалдық сауатты тұлғаны қалыптастыру туралы сөз етіледі. Сондай-ақ, оқушылардың функционалдық сауаттылығын дамытудың қандай әдіс-тәсілдері бар екендігі де жан-жақты қарастырылады. Сабақты қызықты өткізудің мақсаттары, ұстанымдары жөнінде де ақпараттар қамтылған.
Keywords: функционалдық сауаттылық; білім; әдіс-тәсілдер; технологиялар