Бәсекелестік және монополия теориялары: оқу құралы - Андарова, Р.К.; Рахимжанова, Г.К.; Жартай, Ж.М. (ҚарМУ баспасы, 2016)
Бәсекелестік нарықтық қатынастардың дамуының негізгі шарты болып табылады, ал монополиялардың қалыптасуы мен дамуы бәсекелестікті ерекшелейді. Сондықтан ұсынылып отырған оқу құралы бәсекелестік пен монополияны, олардың арасындағы өзара байланысты сипаттайтын теориялық қағидалардан, маңызды нәтижелерден және заңдылықтардан тұрады. Оқу құралы экономика факультетінің студенттеріне, магистранттарына, докторанттарына, оқытушыларға және бәсекелестік және монополия теориялары мәселелерімен қызығатын тұлғаларға арналған.
Keywords: Бәсекелестік; монополия теориялары