ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МОДУЛЬНЫХ ИНФОРМАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В ОБУЧЕНИИ - Толеуханова, Р.Ж.; Бейсенова, Д.Р. (Изд-во КарГУ, 2009)
Мақала оқытуда модульдік ақпараттық технологияларды пайдалану мəселелеріне арналған. Кəсіби дайындықта бұл технологияларды жүйелендіру, толықтыру жəне жалпыландыру принциптері қарастырылған. Информатиканы оқытуда студенттің мамандығына қарай ақ- параттық технологияларды қолдану ерекшеліктері көрсетілді. The following article deals with generalizing and systematizing of principles of modulus education, in particular informatics in the higher educational professional studies. The importance of information technologies for providing modulus teaching of informatics is regarded.