Жастар кəсіпкерлігін қолдаудың қаржылық моделінің тиімділігі - Хусаинова, Ж.С.; Жартай, Ж.М. (ҚарМУ баспасы, 2020)
Қазақстандағы жастар кəсіпкерлігі бүгінгі таңда қалыптасу кезеңінде. Жастар жалданып жұмыс істеу орнына, жеке шағын бизнес құру туралы альтернативасы туралы жиі ойланады. Өз ісін құру кезінде туындайтын көптеген міндеттер мен проблемаларға тап бола отырып, жас кəсіпкерлер əрқашан мемлекеттік жəне мемлекеттік емес қаржылық қолдауға ие бола алады.
Keywords: жастар кəсіпкерлігі; стартаптар; мемлекеттік қолдау; гранттар; жобалар