Особенности производства отдельных следственных действий по делам о ненадлежащем выполнении профессиональных обязанностей медицинским работником - Ибраев, М.А. (Изд-во КарГУ., 2009)
Мақала медицина қызметкерінің кəсіби міндеттерін тиісінше атқармауы туралы қылмыстық істерді тергеу барысындағы кейбір тергеу əрекеттерінің өндіріс ерекшеліктеріне арналған. Автор қазіргі кездегі ғылыми көзқарастар мен қолданыстағы сот жəне тергеу практикасын талдай отырып, тергеу əрекеттері өндірісінің нақты тергеу жағдайларына байланысты алгоритмін анықтауға тырысқан. The article dedicated to particularities of production some investigational actions in inquisition of crimes about incorrect caring out of professional duties by medical employer. By analyzing the contemporary scientific points of view, acting judge and investigational practice, the author attempted to define the algorithm of production the investigational actions which subordinated from concrete investigational situations of inquisition.