Некоторые проблемы механизма реализации государственных социальных льгот и гарантий в Республике Казахстан - Полева, И.А. (Изд-во КарГУ., 2010)
Мақалада қоғамдағы əлеуметтік əділдік қағидасының жүзеге асырылу қажеттілігіне сəйкес мемлекеттік əлеуметтік жеңілдіктер мен кепілдіктердің жүзеге асырылу механизмінің маңызды мəселелері қарастырылады. Мемлекеттің əлеуметтік саясатының негізгі бағыттарына аса көңіл бөлінеді. In given article author considers some problems of the mechanism to realization of the state social privileges and warranty, emphasizing that their existence is conditioned by need to realization of the principle to social fairness in society. The Main attention is spared consideration of the main trends social politicians state.