Жылусақтағыш және құрылыс материалдары технологиясы - Нүсіпбеков, Б.Р.; Ахмадиев, Б.А.; Булкаирова, Г.А. (ҚарУ баспасы, 2019)
Электронды оқу құралында жылу желілері мен бу және су қыздыратын қазандықдарда қолданылатын құрылыстық материалдары мен құрылымдарында қолданылатын жылусақтағыш материалдар, туралы мағлұматтар келтірілген. Сонымен бірге, жылу құбырларын оқшаулаудың жылулық есебі қарастырылған. Электронды оқу құралы жоғары оқу орындарындағы физика-техникалық факультетінің инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары бойынша білім алатын және де басқа техникалық мамандықтарында оқитын студенттерге, магистранттарға, докторанттарға (PhD) және оқытушыларға ұсынылады.