Қазақстанды цифрландырудың бір элементі ретінде онлайн бақылау-кассалық машина - Садуакасова, М.Б.; Темірбекова, Л.А. (ҚарМУ баспасы, 2020)
берілген мақалада Қазақстанда цифрландырудың қазіргі мəселелері, оның ішінде онлайн бақылау-кассалық машиналарды қолданудың шарттары мен талаптары қарастырылды. Сонымен қатар елдегі қолданыстағы бақылау кассалық машиналарға талдау жасалып, оларды қолдану тəртібі келтірілді
Keywords: цифрландыру; бизнес; кəсіпкер; кассалық операция; онлайн бақылау-кассалық машина; қолма-қол ақша