О НЕКОТОРЫХ ПОСЛЕДСТВИЯХ НЕБЛАГОПРИЯТНОЙ ПОГОДЫ ЛЕТОМ 2007 г. В КАЗАХСТАНЕ И ДРУГИХ СТРАНАХ - Зейнуллин, Т.М. (Изд-во КарГУ., 2009)
Қазақстан жəне əлемнің басқа елдеріне біршама əлеуметтік жəне экономикалық зиян алып келетін немесе алып келген қолайсыз ауа-райының жағдайынан болған гидрологиялық, агрометеорологиялық, кейбір метеорологиялық жəне табиғи апаттар қарастырылған.
Keywords: ПОСЛЕДСТВИЯХ НЕБЛАГОПРИЯТНОЙ ПОГОДЫ; ЛЕТО, 2007 г.; КАЗАХСТАН; другие страны