О существовании и единственности решений одного класса сингулярных уравнений смешанного типа - Муратбеков, М.Б.; Медетбеков, Б.М.; Игисинов, С.Ж. (Изд-во КарГУ, 2010)
Аралас типті сингулярлы дифференциалдық теңдеулердің бір класы қарастырылды. Шенелмеген облыс жағдайында шешімнің бар болуы мен жалғыздығы дəлелденді. Сонымен қатар осы шешімнің бағалары алынып, шешімді құру əдісі көрсетілді. The class of singular equation of mixed type is considered. For unlimited area the existence and singles of solving is proved. Also estimations of this decisions are received. The method of construction of solving is expounded.
About existence and unique decisions of one class singular equations of the mixed type