Бизнесті бағалау - Хишауева, Ж.Т. (Академик Е.А. Бөкетов ат.Қарағанды ун-нің баспасы, 2025)
Оқу құралында бизнестің құнын бағалау процесі, бизнесті бағалауда қаржылық есептілікті дайындау және талдау, бизнесті бағалаудың негізгі тәсілдері, бизнестің құнын бағалау туралы есеп және т.б. қарастырылады. Оқу туралы "Есеп және аудит" білім беру бағдарламасының, экономикалық бағыттың білім алушыларына, ЖОО оқытушыларына, бизнесті бағалаумен айналысатын мамандарға айналған
Keywords: бизнес; бағалау; бизнес құны; қаржы; қаржылық есептілік; қаржылық көрсеткіш; есеп; аудит