Əлеуметтік- педагогикалық жұмыста заманауи ата-аналардың ерекшеліктерін ескеру мəселелері - Халитова, И. Р.; Атемкулова, Н. (Академик Е.А. Бөкетов атындағы Қарағанды университеті, 2023)
Мақалада əлеуметтік педагогтің ата-аналармен жұмысы қарастырылады.Мұнда көтерілген басты мəселе-заманауи ата-аналардың ерекшеліктері жəне олардың педагогикалық білімін көтеруді ұйымдастыру. Авторлар заманауи ата-аналардың ерекшеліктерін көрсеткен, олардың педагогикалық білімін көтерудің мазмұны, формалары, амалдарын қарастырады. Сонымен қатар бұл міндетті əлеуметтік педагог пен мектеп психологіне жүктеуді ұсынады.
Keywords: Ата-аналар; педагогикалық білім; форма; мазмұн; амалдар; əлеуметтік педагогтің жұмысы