САЛАУАТТЫ ӨМІР САЛТЫН ЖАСТАРДЫҢ БОЙЫНДА ҚАЛЫПТАСТЫРУДЫҢ ЖОЛДАРЫ - Абдрашева, Б.Ж.; Кулейменов, А.Ж.; Нұрмағанбетов, Д. (Е.А.Бөкетовтің 90 жылдығына арналған Халықаралық ғылыми-тəжірибелік конференцияның материалдары, 2015)
Мақалада cалауатты өмір салтының жастар арасында қалыптасуының маңызы өте зор екендігі қарастырылған. Салауатты өмір салты мəселелері жөніндегі психологиялық-педагогикалық аспектілерге талдау жасалған. «Салауатты өмір салты» түсінігінің мəніне талдау жүргізілген.
Keywords: салауатты; трактат; патриотизм; денсаулық; қоғам; спорт; зерттеу