ПЕРСПЕКТИВЫ РАЗВИТИЯ ТУРИЗМА В ГОРОДЕ АСТАНЕ - Муканов, Б.О. (Изд-во КарГУ, 2010)
Мақалада Астана қаласы үшін туризмді дамытудың факторлары, аумақтық жəне аймақтық аспектілері қарастырылған. Өмірде қолданылып жатқан немесе енді ғана жоспарланған келешегі бар жобалар көрсетілген. Берілген жобаларды жүзеге асыру бойынша Астана қаласының инфрақұрылымының мүмкіндіктері жан-жақты талданған. In clause the factors of development of tourism for cities Аstana are considered. The territorial and regional aspects of development of tourism are considered. The perspective projects are shown which are already embodied in life or only are planned. The opportunities of an infrastructure of city Astana on realization of the given projects are considered.