Математикадан пəнаралық байланысқа инновациялық технологиялар интеграциясын қолдану - Қосыбаева, У.А.; Қауымбек, И.С.; Оразбекова, Р.А.; Оразгалиева, М.А. (ҚарМУ баспасы, 2015)
Мақалада жалпы білім беретін орта мектептердің математика сабағында пəнаралық байланысқа инновациялық технологиялар интеграциясын қолдану мүмкіндіктері қарастырылады. Арнайы компьютерлік бағдарламалар мен инновациялық техноогияларды көмегімен математика пəні мұғалімдерінің əдістемесін тиімді арттыру бойынша əдістемелік ұсыныстар келтірілген.
Keywords: пəнаралық байланыс; əдістеме; инновациялық технология; электронды оқулық; анимация