Міндетті медициналық сақтандыру жүйесіндегі инновациялар - Тиштыкбаева, А.Ж.; Мейрман, А.М.; Ундикерова, Д.Е. («Академик Е.А. Бөкетов атындағы Қарағанды университеті» КЕАҚ баспасы, 2021)
Ел экономикасын дамытудағы қаржы секторын дамыту саясатының ең өзекті мәселелеріңін бірі, қаржы нарығының маңызды құрамдас бөлігі ретінде Қазақстан Республикасы экономикасының сақтандыру секторының жай-күйін және экономиканың дамуын қамтамасыз ететін медициналық сақтандыру саласындағы инновацияларды және сәйкесінше қаржы нарығының тұрақтылығын нығайту және халықты қорғау үшін жағдай жасауға бағытталған дамудың жаңа бағыттарын әзірлеу; міндетті медициналық сақтандырудың жаңа жүйесін талдау.
Keywords: сақтандыру секторы; міндетті медициналық сақтандыру; медициналық сақтандыру; (МӘМСҚ); МӘМС қорына аударымдар; медициналық сақтандыру қоры