Қазақстандағы жастар жұмыссыздығының мəселелері - Таттымбетова, К.Т.; Райханова, Г.А.; Аширбекова, А.Н. («Академик Е.А. Бөкетов атындағы Карағанды университеті» КЕАҚ баспасы, 2020)
Жастарды дамытудың ең өзекті мəселесі – бұл оларды жұмыспен қамту, қазіргі экономикалық қатынастар жүйесінде жастардың əлеуетін іске асыру үшін жағдай жасау.
Keywords: жұмыссыздық; маман; еңбекке сұраныс; тəжірибе