ОСОБЕННОСТИ ФОРМИРОВАНИЯ ПОЧВЕННОЙ МЕЗОФАУНЫ НА УЧАСТКАХ СОСНОВЫХ ЛЕСОКУЛЬТУР КАЗАХСКОГО МЕЛКОСОПОЧНИКА - Абукенова, В.С. (Изд-во КарГУ., 2009)
Топырақтың физикалық қасиеті, өсімдіктер жамылғысы мен əр түрлі жастағы қарағайды отырғызудағы топырақ мезофаунасының ерекшеліктері қарастырылды. Биогеоценотикалық кешендер құрылу тенденциясы анықталды.
Keywords: ОСОБЕННОСТИ ФОРМИРОВАНИЯ ПОЧВЕННОЙ МЕЗОФАУНЫ; УЧАСТКАХ СОСНОВЫХ ЛЕСОКУЛЬТУР; КАЗАХСКИЙ МЕЛКОСОПОЧНИК