Биолог мамандарын даярлауда студенттердің зерттеушілігін дамытудағы зоология пəнінің орны - Қартбаева, Г.Т.; Шайбек, А.; Жумашева, К.А. (ҚарМУ баспасы, 2015)
Берілген мақалада қазіргі кездегі оқыту əдістері талданған. Зоология пəні бойынша оқыту үрдісінің ерекшеліктері көрсетілген. Жалпы биолог мамандарын даярлаудағы тиімді əдістер берілген.
Keywords: зоология; модуль; оқытудың интегралды технологиясы; ақпарат; білім беру ресурстары