Биология сабақтарында функционалдық сауаттылықтарын арттыруға бағытталған тапсырмаларды қолдану - Арконова, С.; Кожаева, А. (Академик Е.А. Бөкетов атындағы Қарағанды университеті, 2023)
Мақала биология сабақтарында функционалдық сауаттылықтарын арттыруға бағытталған тапсырмаларды қолдану қарастырылған.
Keywords: биология сабағы; функционалдық сауаттылық; шығармашылық тапсырмалар