Особенности проведения обыска по уголовным делам, связанным с наркотиками - Жузбаев, Б.Т. (Изд-во КарГУ, 2010)
Мақала есірткі заттардың заңсыз айналымымен байланысты қылмыстық істер бойынша маңызды дəлелдемелерді жинау көзі болып табылатын тінту тергеу əрекетін жүргізу ерекшеліктеріне арналған. Неғұрлым көп жəне құнды дəлелдемелер жинауға, тінтудің тиімділігі мен нəтижелілігін арттыруға бағытталған тактикалық тəсілдерді туындаған тергеу жағдайына байланысты ұтымды қолдану мүмкіншіліктері жан-жақты қарастырылған. Given article is dedicated to particularity of the undertaking the search on criminal deals in sphere of the illegal turn of the narcotic facilities as the source of the reception important proof on given categories of the deals. Is it In detail described, used for successful achievement main integer search, tactical acceptance, which cover preparation and undertaking given investigstion action in typical investigstion situation.