Педагогикалық кадрларды дайындауда дуалды оқыту жүйесін енгізу жəне жүзеге асыру - Бұзаубақова, К.Ж.; Күмісбекова, Ж.Н.; Əубəкірова, С.А. (ҚарМУ басп., 2015)
Мақалада Тараз мемлекеттік педагогикалық институты мен Тараз қаласындағы Назарбаев Зияткерлік мектебінің ынтымақтастық байланыс аясында педагогикалық кадрлар дайындауда дуалды оқыту жүйесін енгізу жəне жүзеге асыру алғаш рет қарастырылды. Бəсекеге қабілетті педагогикалық кадрларды дайындауда жоғары педагогикалық білім беру жүйесіне дуалды оқытуды енгізу жолдары ашылды.
Внедрение и реализация системы дуального обучения в подготовке педагогических кадров
Insert and realization of the dual teaching system in preparation for teaching staff
Keywords: дуалды білім беру; Назарбаев зияткерлік мектеп; интегративті əдіснама; əдістемелік желілік байланыс; инновациялық іс-тəжірибе; оқытудың Кембридж əдісі; ақпараттық банк қоры; ынтымақтастық; инновация; технология