Коммерциялық банктердің несиелік операциялар көрсеткіштерінің цифрландыру жағдайы - Артакшинова, В.С.; Шойманова, И.М.; Мейрамов, А.К. (Академик Е.А.Бөкетов атындағы Қарағанды университетінің баспасы, 2024)
Мақалада цифрлық трансформацияны жүргізу кезінде тұрақтылықты сақтаудың жаңа шешімдерін іздеу, ең алдымен, банктік қызметте және несиелік операцияларда көрінді. Өзектілігі бұл экономиканың банк секторын зерттеу, өз қызметін клиенттер сұраған қызметтердің өзгеретін ортасы мен технологиясына бейімдеу болды. Сонымен қатар, цифрландыруды жүргізу кезінде инновацияны қолдау үшін жаңа шешімдерді іздеудің заңдылықтары мен ерекшеліктері қарастырылды.
Keywords: несие; несиелік операциялар; цифрландыру; банктік технологиялар; банктік қызмет