Қазақстандағы банктік кредиттік технологиялардыңмəселелері жəне оларды шешу жолдары - Топшахова, Г.Р.; Маулен, А.Ж.; Берикова, С.Б. («Академик Е.А. Бөкетов атындағы Карағанды университеті» КЕАҚ баспасы, 2020)
Берілген мақалада кредиттік технологиялардың қауіпсіздігін қамтамасыз ету банк пен клиент арасында сенімді қарым-қатынас жасаудың даусыз шарты болып табылатындығы анықталып, кредиттік технологиялардың мəселелері жəне оларды шешу жолдарыкелтірілген.
Keywords: банктік операциялар; несиелік технологиялар; несиелік алаяқтық; пластикалық карталар; скиммер; блокчейн технологиясы