Цифрлық трансформация жағдайындағы тұтыну теориялары - Рахимжанова, Г.К.; Жарасбаева, А.Ж. («Академик Е.А. Бөкетов атындағы Қарағанды университеті» КЕАҚ баспасы, 2021)
Мақалада экономиканың цифрлық трансформациясының ұдайы өндіріс процесінің бір буыны болып саналатын тұтынуға әсері қарастырылады. Тұтыну экономикалық процестердің қозғалтқышы, сондықтан мақалада оның маржиналды және институционалды теорияларының модификациясына көңіл бөлінеді.
Keywords: цифрлық трансформация; тұтыну; тұтынушы тәртібі; тұтынушы таңдауы; маржиналды теория; институционалды теория