«MOODLE» БАҒДАРЛАМАЛЫҚ ОРТАСЫН ҚАШЫҚТЫҚТАН ОҚЫТУ БАРЫСЫНДА ҚОЛДАНУ - Бадекова, К.Ж.; Омаров, А.М.; Бражанова, А.К. (Е.А.Бөкетовтің 90 жылдығына арналған Халықаралық ғылыми-тəжірибелік конференцияның материалдары, 2015)
Мақалада «Moodle» бағдарламалық ортасының қысқаша құралдық сипаттамасы жəне берілген модульдің Информатика пəнін қашықтықтан оқыту барысында қолдану əдістері қарастырылған. Сонымен қатар білім беру жүйесінде қолданылатын инновациялық технологиялардың жəне компьютерлік жүйелердің құрылымы мен мазмұны сипатталған.
Keywords: ақпараттық технологиялар; «Moodle» бағдарламалық ортасы; интерфейс; блогтар; қашықтықтан оқыту