ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ИННОВАЦИОННОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ - Кочкорбаева, Э.Ш. (Изд-во КарГУ., 2010)
Инновациялық педагогикалық іс-əрекеттке бағытталған оқытушы оқытудың инновациялық əдістерін тиімді қолдануын алдын ала қарап, студенттердің білім мен дағды сапаларын көтеруге арналған оқытудың мақсатына жетуге мүмкіндік алуы тиіс. Инновациялық педагогикалық іс-əрекетке мақсатталған студенттердің білім мен білік дағдыларының сапасын көтеру мүмкіндіктер осы əдісті қолдануда болып табылады. Бұл əдісті қолданғанда оқытушы рөлі өзгереді. Педагогикалық үрдісте ұйымдастырушы шебер ретінде студенттердің кəсіби іс-əрекетін жобалауда үлкен рөл атқарады.
Keywords: современный уровень развития общества; задача современный педагогики; инновационная деятельность; психолого-педагогический основа