ОПРЕДЕЛЕНИЕ УРОВНЯ ОБУЧЕННОСТИ КУРСАНТОВ ВОЕННОГО ВУЗА В ПРОЦЕССЕ КОНСТАТИРУЮЩЕГО ЭКСПЕРИМЕНТА С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ИНТЕРАКТИВНЫХ МЕТОДОВ ОБУЧЕНИЯ - Джамангараев, Е.С. (Изд-во КарГУ., 2010)
Мақалада əскери жоғары оқу орындарындағы білім беру үдерісі, сондай-ақ оқыту интерактивті əдістер арқылы жүргізілетін болса, курсанттардың кəсіби дайындығы анағұрлым тиімді болатындығы жөнінде айтылып, ғылыми зерттеудің қызметтік болжауын бекіту бойынша айқындалған ғылыми тəжірибенің ерекшеліктері көрсетілген.
Keywords: определение уровня обученности курсантов; военный вуз; процесс; констатирующий эксперимент; использование; интерактивных методов обучения