Развитие института государственной службы в свете Концепции новой модели государственной службы Республики Казахстан - Мусилимова, К.С. (Изд-во КарГУ, 2012)
Мақалада Қазақстан Республикасы Президентінің Жарлығымен бекітілген Қазақстан Республикасы Мемлекеттік қызметі жаңа модулінің тұжырымдамасының негізгі ережелері қарастырылады. Автормен қолданыстағы мемлекеттік қызмет туралы заңнама мен Қазақстан Республикасындағы мемлекеттік қызмет институтын жаңғырту негізгі ережелеріне салыстырма-құқықтық талдау жүргізіледі, заңнама мен мемлекеттік қызмет жүйесінде құқық қолдану іс-тəжірибесін жетілдіру бойынша ұсыныстар енгізіледі. This article discusses the main provisions of Decree of the President of the Republic of Kazakhstan of the Concept of a new model of public service in the Republic of Kazakhstan. The author draws a comparative legal analysis of the current civil service legislation and guidelines and upgrading public service institutions in the Republic of Kazakhstan, makes suggestions for improving the law and practice in public service.