БРИКС мемлекеттерінің сауда-экономикалық ынтымақтастығы əлемдік экономикалық жүйенің құрылымы ретінде - Рахимжанова, Г.К.; Жарасбаева, А.Ж.; Кожабатчина, Г.М. (ҚарМУ баспасы, 2020)
Мақалада БРИКС елдерінің экономикалық дамуының негізгі көрсеткіштері талданып, ынтымақтастыққа мүше елдерге сипаттама берілген. Сондай-ақ сауда-экономикалық ынтымақтастығының ерекшеліктері айқындалған.
Keywords: сауда; өзара сауда; сыртқы сауда; БРИКС; инвестициялар