Қазақстан Республикасында электронды кассалық аппараттардың дамуы жəне маңызы - Əнет, Б.Е.; Ильясова, Г.К.; Таңат, Б.А.; Əнет, Б.Е. (ҚарМУ баспасы, 2020)
Бұл мақалада электронды кассалық аппараттың экономикамызды жаңа деңгейге шығаруға тигізетін пайдасы жан жақты талқыланып жəне даму болашағы келтірілген.
Keywords: Кассалық аппарат; чек; онлайн касса; салық базасы; гаджет; салық инспекторы; POS-терминалдар