Математика, механика жəне информатиканың заманауи мəселелері = Современные проблемы математики, механики и информатики = Modern problems of mathematics, mechanics and informatics: Қазақстан Республикасы Тəуелсіздігінің 25 жылдығына арналған Халықарал. ғыл. конф. материалдары (9–10 желтоқсан 2016 ж.) - (:unkn) unknown (ҚарМУ баспасы, 2016)
Жинақта халықаралық ғылыми конференцияның материалдары жарияланған. Авторлардың жұмыстары математикалық талдау, дифференциалдық теңдеулер, алгебра, математикалық логика мен геометрия, математикалық модельдеу, ақпараттық технологиялар, механика жəне математиканы оқытудың өзекті сұрақтарына арналған.
Keywords: математикалық талдау; дифференциалдық теңдеулер; алгебра; математикалық логика; геометрия; математикалық модельдеу; ақпараттық технологиялар; механика