Кейбір математикалық есептердің жаңаша шешілуі - Жолдыбеков, Е.Т. (Ye.A.Buketov Karaganda State University Publ., 2015)
Мақалада келесі мәселелер қарастырылған: төртінші дәрежелі теңдеулердің жаңаша шешуі, шеңберді 7- ге бөлу жаиында, теңдігінің дәлелдеуі, Мебиус лентасы жайлы, әрі квадрант, әрі үшбұрышты сандардың формуласы, еңсіздігінің дәлелдеуі, натурал сандардың n-ші дәрежелерін жинақтау формуласы.
О решениях некоторых математических задач
On solutions of some mathematical problems
Keywords: төртінші дəрежелі теңдеу, шеңберді 7-ге бөлу; Мебиус лентасы; теңсіздікті дəлелдеу