Қазақстанда хостел бизнесінің даму əлеуеті - Джумабаева, Ш.Б.; Жаңабай, Т.Н. («Академик Е.А. Бөкетов атындағы Карағанды университеті» КЕАҚ баспасы, 2020)
Хостелдер - бұл Қазақстан үшін орналастыру нысандарының жаңа форматы. Көбінесе Қазақстандағ ыхостелдар тұрғын үй қорында орналасады, бұл соңғы өнімнің форматына əсер етеді.
Keywords: туризм; хостел; хостел бизнесі; қонақ үй; орналастыру орындары