Қазіргі қоғамның əлеуметтік-мəдени трансформациясы жағдайында тілдік білім беру = Языковое образование в условиях социокультурной транс- формации современного общества = Language education in terms of socio- cultural transformation of modern society - (:unkn) unknown (ҚарМУ баспасы, 2016)
Жинақта тақырып аясы көптеген мəселелерді қамтитын халықаралық ғылыми форум материалдары топтастырылып, келесі бағыттарда берілген: тілдік саясат мемлекеттің ұлттық саясатының құрамдас бөлігі ретінде; көпмəдениеттілік жəне көптілділік жағдайында білім беру; жоғары білім беру ұлттық жүйелерінің үйлесімділігі. В сборнике опубликованы материалы Международного научного форума, тематика которого охватывает широкий круг проблем, представленных по направлениям: языковая политика как составляющая национальной политики государства; образование в поликультурном и многоязычном контексте; гармонизация национальных систем высшего образования. The collection contains the proceedings of the international scientific forum. The forum themes cover a wide range of issues submitted in accordance with the following areas: language policy as a constituent of national policy of the state; education in the multicultural and multilingual context; harmonization of national systems in higher education.