ИННОВАЦИОННЫЕ МЕТОДЫ В ПРОЦЕССЕ ПОДГОТОВКИ СПЕЦИАЛИСТОВ ТЕХНИЧЕСКОГО ПРОФИЛЯ - Затынейко, А.М. (Изд-во КарГУ., 2010)
Мақалада болашақ мамандардың алдында тұрған бірқатар мəселелер: тұлғаны зерттеу қажеттілігі, болашақ мамандарды даярлауды қамтамасыз ету жолында арнайы жағдайларды жасау жəне оның негізгі факторларын анықтау бағыттары зерттеледі. Жоғары білімді, кəсіби құзыретті маман бейнесін, оның мəнін, мазмұнын, құрылымын, қалыптасуы жəне дамуының шарттары мен мүмкіндіктерін көрсету қажеттілігі қарастырылады.
Keywords: инновационные методы; в процессе подготовки специалистов; специалисты технического профиля