НЕОБХОДИМЫЕ И ДОСТАТОЧНЫЕ УСЛОВИЯ ОДНОЗНАЧНОЙ РАЗРЕШИМОСТИ ПЕРИОДИЧЕСКОЙ КРАЕВОЙ ЗАДАЧИ ДЛЯ СИСТЕМЫ ГИПЕРБОЛИЧЕСКИХ УРАВНЕНИЙ - Орумбаева, Н.Т. (Изд-во КарГУ, 2009)
Гиперболалық теңдеулер жүйесі үшін периодты шеттік есептің шешімін табудың конструктивті алгоритмі ұсынылады. Алгоритмнің жинақтылығының жəне зерттелініп отырған есептің шешілімдігінің қажетті жəне жеткілікті шарттары белгіленеді. The constructional algorithm of finding periodical boundary value problem’s solution for system of hyperbolic equations is offered. The necessary and sufficient conditions of algorithm’s convergence and unique solvability of investigating problem are established.