ЗАДАЧА ТИПА БИЦАДЗЕ-САМАРСКОГО ДЛЯ ОДНОГО КЛАССА ЭЛЛИПТИЧЕСКИХ СИСТЕМ НА ПЛОСКОСТИ ВТОРОГО ПОРЯДКА С СИНГУЛЯРНОЙ ТОЧКОЙ - Абдыманапов, С.А. (Изд-во КарГУ, 2009)
Мақалада еркін өзектің шектелмеген бұрыштық облысында сингулярлы нүктесі жəне арнайы берілген оң жағы бар екінші ретті эллиптикалық жүйелер үшін Бицадзе-Самарский түріндегі бір есеп шешілген. In the work one more problem of the Bitsdadze-Samarsky type for the elliptic systems of the second order with a singular point and with a special right part in the unlimited angular area of the free opening is solved.