ОБ ИССЛЕДОВАНИИ ИНТЕГРАЛЬНОГО УРАВНЕНИЯ ВОЛЬТЕРРЫ ВТОРОГО РОДА ПРИ ЗАДАННЫХ УСЛОВИЯХ - Есбаев, А.Н.; Рамазанов, М.И. (Изд-во КарГУ, 2009)
Мақалада Меллин түрлендіру əдісімен Вольтерраның екінші текті интегралдық теңдеуі зер- ттелген. Сəйкес келетін интегралдық операторының ядросына белгілі шарттар қойылған. Берілген теңдеудің шешілгіштік шарттарымен спектрі табылған. In the given article the integral equation of Volterr of the second kind with the given conditions, some properties of the kernel of this equation, the spectrum and also the solution of the study equation with the application of the integral transformation of Mellin have been investigated.