Қазақ жəне ағылшын тілдеріндегі кісі есімдері - Печерских, Т.Ф.; Сабитова, М.Р. (ҚарМУ басп., 2015)
Осы мақалада есімдердің ерекшеліктері зерттелген. Ағылшын есмдерін қазақ есімдерімен салыстырғанда ерекше қасиеттеріне сай талданылады.
Keywords: мəдениет; есім зат; таурат; «Аллаһ» есімі; бірінші есім; екінші есім