Қырғызстанның бұқаралық ақпарат құралдары: тəуелсіздікке қол жеткізген 20 жылдағы нəтиже - Амангелдиева, Г.С.; Зухурнаева, М. (ҚарМУ басп., 2016)
Мақалада Қырғызстан елінің тəуелсіздік алғаннан кейінгі БАҚ даму жолы қарастырылған. 2011 ж. дейінгі елдің журналистика саласындағы тың өзгерістері мен жетістіктері жайлы сараптаулар жүргізілген. БАҚ-ның электронды жүйеге өту кезеңіндегі қиыншылықтар мен оларды жеңу жолдары баяндалған.
Средства массовой информации Кыргызстана: результаты, достигнутые за 20 лет независимости
Mass of Kyrgyzstan medias: the achievements attained for 20 of independence
Keywords: БАҚ; журналистика; баспасөз; телеарна; радио; ғаламтор; интернет-ресурс; инновациялық технологиялар; жаһандану